دسر

دسر کاستر

دسر کاستر که مخملی کردم

طرز تهیه ی کاستر

۴ لیوان شیر
۳قاشق غذاخوری پر پودر کاستر
شکر نصف لیوان البته سلیقه ای هست بیشتر هم میتونید بریزید
زعفران به دلخواه
اگر قالبی میخواید یک قاشق ژلاتین رو با کمی آب بن ماری کنید
همه ی مواد رو با هم قاطی کنید و روی شعله ی ملایم هم بزنید تا مواد غلیظ بشه مثل فرنی بعد ژلاتین و باهاش قاطی کنید تو قالب چرب شده بریزید ۴ ساعت تو یخچال بمونه بعدتو ظرف برگردونید

برای مخملی کردن کیک اسفنجی رو خشک کنید بعد با الک روی دسر الک کنید اگر رنگی میخواید با کیک رنگ قاطی کنید

0/5 (0 Reviews)

دکمه بازگشت به بالا