دسرکیک و شیرینی

بامیه بدون تخم مرغ

بامیه بدون تخم مرغ

🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃

✍🏻موادلازم:

🔘آرد دو و نیم پ
🔘آب دو، و یک سوم پ
🔘روغن مایع یک چهارم پ
🔘شیره یا عسل دو ق غ
🔘گلاب در صورت دلخواه(من بجاش وانیل گذاشتم)

🍃🌸🌺🌸🍃

🔻طرز تهیه:

اول آب +روغن+شیره و وانیل رادر قابلمه ای ریخته و مخلوط میکنیم و روی گاز میزاریم (شعله متوسط باشه).
اجازه میدیم بجوشه. همینکه دیدید چندتا قل زد و جوشای ریز زد سریع همه آرد رو یک مرتبه اضافه کنید و تند تند با قاشق خوب خوب مخلوط کنید(وقتی آرد رو اضافه کردید شعله رو خیلی کم کنید) وقتی خمیر یکدست و نرم شد از رو گاز بردارید.
مستقیما و خمیرو بریزید تو قیف پارچه ای با ماسوره شکوفه.
چون خمیر وقتی هنوز گرمه نرمتره و بعد از سرد شدن کمی سفت میشه.
پس خمیر رو بریزید تو قیف، و روی یه سطح تمیز یا کاغذ روغنی یا سینی ماسوره بزنید. به هر شکلی که دوست داشتید من اینجا بامیه هام رو اندازه یه انگشت ماسوره زدم.(بهتره خمیر رو چند قسمت کنید و بریزید تو ماسوره تا ماسوره زدن راحتتر بشه.)

🚦از ماسوره هایی که شکاف بزرگتری دارن برای اینکار استفاده کنید،ماسوره های ظریف برای این دستور مناسب نیستن.
وقتی همه خمیر تموم شد و خوب از حرارت افتاد. تو یه ظرف مناسب روغن بریزید و بزارید رو گاز تا حسابی داغ بشه. بعد بامیه های آماده رو رو دونه دونه داخل ظرف روغن بندازید و سرخ کنید(اول شعله زیاد باشه )

🚦نکته مهم: اصلا بامیه های تو روغن رو جابجا نکنید چون وا میره، اولش به هم میچسبن ولی وقتی تغییر رنگ دادن و سرخ شدن راحت از هم جدا میشن،اون موقع می تونید جابجاشون کنید.
.
وقتی تغییر رنگ دادن(خیلی نباید تغییر رنگشون تیره بشه وگرنه زیادی خشک میشن)، سریع بیرون بیاریدشون و در شیره آماده و سرد بندازید چندثانیه بزارید تو شیره بمونن (من یه دقیقه گذاشتم) و بعد به ظرف مناسب منتقل کنید.

🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃

0/5 (0 Reviews)

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا