خورش و خوراک

خورشت طالقان

این خورش خوشمزه ، از غذاهای اصیل و قدیمی شهر طالقان هست
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
🍖مواد لازم:✅✅
گوشت گوسفندی: 300- 400 گرم
پیاز: 2 تا بزرگ
عدس: 2 مشت پر !!
سیب زمینی: 1 دونه متوسط
آلو طالقان، بخارا یا برقانی: 1 مشت!
نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین
زعفران
رب گوجه
آبغوره

🍲طرز پخت:🔺🔺🔺
پیازها رو خلال کردم و با زرچوبه تفت دادم تا طلایی بشه، 2، 3 قاشقش رو برداشتم
گوشت رو اضافه کردم ..بهتره رب رو هم همین مرحله اضافه کنین تا تفت بخوره و رنگش وا شه..
وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب ریختم توش و گذاشتم تا نیم پز بشه
تو این فاصله آلوها و عدس ها رو جداگونه شستم و خیس دادم…سیب زمینی رو هم خرد کردم..
وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس رو ریختم
و همراه نمک و ادویه ها و رب گذاشتم بپزه
آخر هم آلو و زعفرون و آبغوره رو اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جا بیفته
در نهایت هم توی ظرف کشیدم و پیاز داغ روش ریختم و تمام😋
👨‍🍳

0/5 (0 Reviews)

دکمه بازگشت به بالا