کیک و شیرینی

رولت خرده اسفنجی

رولت خرده اسفنجی

🌿🌷🍃🌸🌺🌸🍃🌷🌿

✍ مواد لازم:
🔘 خرده کیک اسفنجی ۵۰۰ گرم
🔘 شیر ۲۵۰ میلی لیتر
🔘 شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
🔘 خامه قنادی ۲۰۰ گرم

🍃🌺🌸🌺🍃

🔻طرز تهیه :
☑️ کیک را با دست خرد کنید شیر را کم کم اضافه کنید در حدی که کیک پودر شده جمع شود ولی حالت خمیری نگیرد.

🚦نکته : به میزان اضافه کردن شیر دقت کنید درصورت نیاز کم یا زیاد کنید.

☑️ شکلات را بن‌ماری کنید میتوانید ۵۰ گرم کره نیز به شکلات اضافه کنید.

☑️ شکلات را به کیک اضافه کرده هم بزنید تا کاملا منسجم شود سپس دو لایه سلفون داخل سینی بکشید مایه رولت را با دست روی آن پهن کنید.
سطح کیک را خامه بزنید و با کمک سلفون رول کنید.

☑️ رولت را چندساعت درون بخچال قرار داده سپس به دلخواه تزیین و برش بزنید.

#رولت

🌿🌷🍃🌸🌺🌸🍃🌷🌿

0/5 (0 Reviews)

دکمه بازگشت به بالا