دسرسس و چاشنی

شربت بار

شربت بار

بار استفاده‌های مختلفی داره از جمله: مرطوب کردن کیک اسفنجی، تهیه زولبیا، بامیه، گوش فیل، گز و آب‌نبات و … که برای هر کدوم از این موارد، شربت بار غلظت‌های متفاوتی دارد.

🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃

✍مواد لازم:

▫️شکر 2/5(دو و نیم) پیمانه

▫️آب  1 پیمانه

▫️گلاب 1/4 (یک چهارم) پیمانه

▫️آب‌لیمو 1 قاشق سوپ‌خوری یا جوهر لیمو 1/8(یک هشتم) قاشق چای‌خوری

▫️زعفران دم کرده   2 قاشق س پ

🍃🌸🌺🌸🍃

✍طرز تهیه:

* ابتدا شکر و آب و را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم (حتماً حرارت ملایم باشه نه اینکه بخواد قل‌قل بجوشه) قرار بدین. تا زمانی که شکر کاملاً حل بشه، تقریباً ۱۰ دقیقه.

* بعد زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ – ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه.

* اگه شکر حل نشد با یه قاشق چوبی (نه قاشق فلزی!) اونو هم بزنید.

* با یه قلم مو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعداً داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن شربت بار می شه.

نوشته های مشابه

* آب‌لیمو رو بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید.

* گلاب رو اضافه کنید، شربت بار آماده ست.

* برای بعضی از دستورات از گلوکز استفاده‌شده که اگه در دستور مورد نظر عنوان شد از گلوکز استفاده شود، شما می‌توانید بعد از برداشتن از روی حرارت ۲ قاشق سوپ‌خوری گلوکز اضافه کرده و مخلوط ‌کنید.

🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃

0/5 (0 Reviews)

دکمه بازگشت به بالا