شربت بار

شربت بار
بار استفادههای مختلفی داره از جمله: مرطوب کردن کیک اسفنجی، تهیه زولبیا، بامیه، گوش فیل، گز و آبنبات و … که برای هر کدوم از این موارد، شربت بار غلظتهای متفاوتی دارد.
🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃
✍مواد لازم:
▫️شکر 2/5(دو و نیم) پیمانه
▫️آب 1 پیمانه
▫️گلاب 1/4 (یک چهارم) پیمانه
▫️آبلیمو 1 قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو 1/8(یک هشتم) قاشق چایخوری
▫️زعفران دم کرده 2 قاشق س پ
🍃🌸🌺🌸🍃
✍طرز تهیه:
* ابتدا شکر و آب و را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم (حتماً حرارت ملایم باشه نه اینکه بخواد قلقل بجوشه) قرار بدین. تا زمانی که شکر کاملاً حل بشه، تقریباً ۱۰ دقیقه.
* بعد زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ – ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه.
* اگه شکر حل نشد با یه قاشق چوبی (نه قاشق فلزی!) اونو هم بزنید.
* با یه قلم مو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعداً داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن شربت بار می شه.
* آبلیمو رو بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید.
* گلاب رو اضافه کنید، شربت بار آماده ست.
* برای بعضی از دستورات از گلوکز استفادهشده که اگه در دستور مورد نظر عنوان شد از گلوکز استفاده شود، شما میتوانید بعد از برداشتن از روی حرارت ۲ قاشق سوپخوری گلوکز اضافه کرده و مخلوط کنید.
🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃