دسرسس و چاشنی

شیره طلایی

شیره طلایی
Golden syrup

🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃

✅شیره طلائی یک مایع غلیظ درست شده از شکر است و در آمریکا و دیگر کشورهای غربی به صورت صنعتی تولید می شود. این مایع رنگی کهربایی دارد و جایگزین مناسبی برای عسل می باشد. از شربت طلائی می توان به جای شیره روی پن کیک استفاده کرد و لذت ببرید.

🍃🌸🌺🌸🍃🌸🌺🌸🍃

✍🏻مواد لازم

🔘شکر 500 گرم
🔘آب 3 لیوان و 2 قاشق
🔘لیمو ترش بزرگ 1 عدد

🌼🍂

🔻طرز تهیه:

100 گرم از شکر را در قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
2 قاشق آب روی آن بریزید و آن را مداوم هم بزنید تا شکر ذوب شده و کاراملی رنگ شود.
حالا 3 لیوان آب جوش را آرام آرام به محتویات قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا مایع یکنواخت شود.
سپس باقی شکر را درون قابلمه بریزید و آنقدر آن را هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مایع شربت غلیظ شود.
لیمو ترش را به 4 قسمت تقسیم کنید و 2 قسمت آن را درسته در قابلمه بیندازید و قابلمه را 45 دقیقه روی حرارت کم رها کنید تا کمی جا بیفتد. پس از این مدت لیموها را دربیاورید و شربت را در یک بطری شیشه ای مانند بطری عسل صاف کنید و بریزید.
منتظر شوید تا شربت طلائی کمی خنک شود سپس می توانید آن را در جای خنک نگهداری کنید.
خواهی دید که شربت غلظتی مانند غلظت عسل دارد.

شیره طلائی
گلدن سیروپ

0/5 (0 Reviews)

دکمه بازگشت به بالا