پاستا و اسپاگتی، لازانیا

لگیمات پاستا

لگیمات پاستا

🌿🌷🍃🌸🌺🌸🍃🌷🌿

✍🏻مواد لازم

🔘۲۰۰گرم پاستا
🔘 ۲ ق غ آرد سفید
🔘 ۲ ق غ ماست
🔘 ۱ ق غ پودر کاسترد
🔘 ۱ ق غ روغن
🔘 ۱ ق غ شکر
🔘 ۱ ق چ مایه خمیر فوری
🔘یک چهارم ق چ پودر هل

🍃🌺🌸🌺🍃

🔻طرز تهیه

ابتدا 200 گرم پاستا رو در ظرفی قرار داده و چند لیوان آب روی اون میریزیم در ظرف رو میذاریم واجازه میدیم سه الی چهار ساعت خیس بخوره بعد با احتیاط آب رودور میریزیم وفقط پاستا درظرف باقی میمونه.
رنگ پاستا بعد از خیس خوردن روشنتر میشه وشبیه رشته آش میشه
بقیه مواد روبه پاستای خیس خورده اضافه میکنیم ومیکس میکنیم تا یکدست بشه روی ظرف رو میپوشونیم ویک تا دوساعت اجازه میدیم تا خمیر وربیاد وحجمش دوبرابر بشه .
تو این مرحله خمیررو با قاشق هم میزنیم اگه حس کردیم خیلی شله میتونیم یک ق غ آرد اضافه کنیم ویا خیلی سفت بود کمی ماست اضافه خمیر باید مثل ماست غلیظ باشه.
در ماهیتابه نسبتا عمیق به اندازه کافی روغن ریخته ولگیمات روسرخ میکنیم وبعد از اینکه همه روسرخ کردین در شربتی که از قبل اماده کرده ایم میریزیم وسپس درصاف قرار میدیم تا شربت اضافه گرفته بشه.

🌿🌷🌸🌷🌿

نکته:

🚦واما طرز سرخ کردن
میتونید از دوقاشق چایخوری (استاندارد) استفاده کنید اول به روغن بزنید بعد به اندازه کافی خمیر روبا قاشق برداشته وبا کمک قاشق بعدی یک جا در روغن فرو میبریم.
یا اینکه خمیر رو در قیف ریخته وسر قیف روقیچی کرده و قیف روبا یک دست گرفته ومقداری از خمیر رو در دست بعدی (که با روغن چرب کرده ایم) میریزیم ودر روغن گرم قرار میدیم تا سرخ بشه.
🚦نکته خیلی مهم دمای روغن هست که اگه کم یا زیاد باشه لگیمات خوب پف نمیکنه با دمای متوسط باید سرخ کنیم.
وقتی ماهیتابه پراز لگیمات شد مرتب اونا روهم بزنیم ودر روغن فرو ببریم تا گرد بشن ویکنواخت سرخ بشن.
⬅️ از کانال آموزشگاه قنادی جم

لقیمات
لگیمات
لگیمات پاستا
رمضان

0/5 (0 Reviews)
دکمه بازگشت به بالا