نان

نان زرافه

نان زرافه

🌿🌷🍃🌸🌺🌸🍃🌷🌿

✍ مواد لازم :
🔘 آرد: 300 گرم
🔘 پودر خمیر مایه: 5 گرم
🔘 شیر: 80 گرم
🔘 شکر: 1 قاشق مرباخوری
🔘 ماست: 60 گرم
🔘 روغن: 60 گرم
🔘 تخم مرغ: 1 عدد
🔘 شکر: 3 قاشق مرباخوری
🔘 پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
🔘 زعفران دم کرده غلیظ مقداری

🍃🌺🌸🌺🍃

🔻طرز تهیه:
☑️ ابتدا شیر ولرم و 1 قاشق شکر و مایه خمیر را باهم ترکیب کرده به مدت 5 الی 10 دقیقه کنار گذاشته تا پف کند.

☑️ درظرفی جداگانه تخم مرغ، شکر، روغن و ماست را مخلوط کرده با همزن دستی هم بزنید، سپس مایه خمیر به عمل آمده را به آن اضافه کنید.
آرد را کم کم وبه تدریج به این مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع شود.

🚦نکته : توجه داشته باشید خمیر دراین حالت مقداری چسبنده است. پس آرد بیش از حد اضافه نکنید باعث سفت شدن بافت نان خواهد شد. چسبندگی خمیر در مراحل بعدی با اضافه کردن مواد دیگر برطرف میشود.

☑️ خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.
به یک قسمت آرد اضافه کرده، به قسمتی دیگر یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و قسمت سوم کمی زعفران غلیظ شده اضافه کنید. برای رفع چسبندگی قسمت زعفرانی میتوانید از کمی آرد کمک بگیرید.

☑️ هر سه قسمت خمیر های رنگی را خوب ورز داده، سپس در ظرف های جداگانه چرب شده با درپوش مناسب به مدت یکساعت استراحت دهید.

☑️ بعدازطی زمان استراحت پف خمیر را گرفته سپس خمیر زعفرانی را به طول قالب لوف به حالت لوله یا استوانه ای شکل دهید.
خمیر کاکائویی را نیز به همین شکل آماده کرده کمی پهن کنید و لوله زعفرانی را روی آن قرار داده سپس هردو خمیر باهم رول کنید.

☑️ خمیر ساده را نیز به همین روش لوله کنید سپس کمی پهن کرده رول کاکائویی و زعفرانی را روی آن قرارداده و مجدد رول کنید.
اینجا شما یک خمیر استوانه ای سه رنگ خواهید داشت.به همین روش 6 رول رنگی آماده کنید.

☑️ کف قالب را کاغذ روغنی انداخته یک ردیف 3 تایی، ردیف دوم 2 تایی و ردیف سوم 1 رول خمیر بچینید. و مجدد 20 دقیقه استراحت دهید.

☑️ برای رمال نان میتوانید از ترکیب یک زرده تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری ماست یا خامه و کمی زعفران استفاده کنید، نان را رمال زده کنجد بپاشید و
♨️ در فر 185 درجه♨️
⏲بمدت 25 دقیقه قرار دهید⏲

🚦نکته: زمان گفته شده در دستور تقریبی قید شده، این زمان با توجه به درجه حرارت متغیر خواهد بود.

#نان
#نان_پلنگی

نوشته های مشابه

🌿🌷🍃🌸🌺🌸

0/5 (0 Reviews)

دکمه بازگشت به بالا