نان

نان همبرگر

نان همبرگر 🍔

🌿🌷🍃🌸🌺🌸🍃🌷🌿

✍🏻مواد لازم

🔘آرد مخصوص نان یا آرد سفید ۵۰۰ گرم
🔘بهبود دهنده ۵ گرم
( برای ماندگاری بیشتر نان استفاده میشه)
🔘شکر ۴۰ گرم
🔘آب یخ (دمای ۵درجه)۲۵۰ گرم
🔘شیر ۵۰ گرم
🔘خمیرمایه فوری ۱۰ گرم
🔘نمک ۱۰ گرم
🔘روغن مایع ۲۵ گرم
🔘کره ۲۵ گرم

🍃🌺🌸🌺🍃

✅ماندگاری: ۲ تا ۳ روز

🔻طرز تهیه:

خمیر مایه رو همراه شکر و شیر گرم (۲۸ درجه) عمل آورده
بعد همراه با مواد خشک و همراه آرد الک کرده در کاسه ریخته و‌هم میزنیم.
سپس آب یخ را کم‌کم اضافه کنید و تا جایی‌که خمیر جمع میشه ورز میدیم.
خمیر به صفحه کار منتقل میکنیم کره به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه و شروع میکنیم به ورز دادن.
(ورز دادن خمیر خیلی مهمه ) خمیر کم کم حالت براق و صاف، یکدستی خواهد‌ داشت، حالا دوباره خمیر را به حالت ضربه ای روی میز کار بکوبید، این حالت از ورز دادن به بالا بردن دمای خمیر کمک میکند.
خمیر را با کمک کاردک یا چاقوی تیزی به تکه های ۱۲۰ یا ۱۵۰ ‌گرمی تقسیم کنید، در صورت تمایل داخل سینی کاغذ روغنی بزارید.
حتما روی کاغذ را چرب کنید و کمی آرد بپاشید. خمیر به شکل مرتب و یک اندازه چونه کنید .
میتونید برای رومال از مخلوط یک عدد تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شیری که مخلوط کردید استفاده کنید .(من فقط کمی شیر زدم )سپس کنجد و سیاه دانه بپاشید.
استراحت پایانی باید در جای گرمی باشد مثل اتاق پروف نانوایی های صنعتی، چون ما در خانه همچین امکانی را نداریم باید ابتدای کار و قبل از شروع به اندازه گیری مواد فر را برای ۲ دقیقه روشن کرده و سپس خاموش کنید، هنگام استراحت پایانی چونه ها، یک لیوان یا ظرف را با آب جوش پر کرده و در کف فر بگذارید. سینی پر شده با خمیرها را در فر خاموش قرار دهید با این تکنیک شما فضای گرم و مرطوبی را برای استراحت چونه ها فراهم میکنید، زمان استراحت برای خمیر همبرگر در این مرحله یک ساعت است، پس از ۴۵ دقیقه، سینی ها را از فر خارج کرده .

⏲فر را روی حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و یک ربع زمان دهید تا خوب داغ شود،
سینی چونه ها را به فر منتقل کنید و یک کاسه آب داغ کف فر بگذارید،،،

⏱چونه هارو به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه داخل فر بزارید.
و برای طلایی کردن کمی گریل فر روشن میکنیم
⬅️ از کانال آموزشگاه قنادی جم

نان
ساندویچی
باگت

🌿🌷🍃🌸🌺🌸

0/5 (0 Reviews)

دکمه بازگشت به بالا