کیک و شیرینی

کیک پرتقال عارف

کیک پرتقال عارف

مواد لازم:

زرده تخم مرغ……………..1800 کیلوگرم

شكر…………………………….1500 کیلوگرم

آرد ……………………….1300کیلوگرم

شیر یا تکدانه پرتقال…….1100کیلوگرم

کره(مارگارین) آب شده………2 کیلوگرم

بکینگ پودر………………2 قاشق غ خ

اسانس پرتقال……………… مقداری

رنگ زرد………………… مقداری

طرز تهیه:
* ابتدا شکر و زرده ی تخم مرغ را داخل همزن ریخته و با دور بالا آن را مخلوط می کنیم تا پف کرده و بالا بیاید (مثل لطیفه).
* داخل ظرفی جداگانه شیر، کره ی آب شده، اسانس و رنگ زرد (زعفران غلیظ) را مخلوط کرده و سپس آن را به مایع بالا اضافه می کنیم.
* بعد از آن آرد و بکینگ پودری که قبلا باهم مخلوط و الک شده اند را اضافه می کنیم. فقط در حدی که مواد باهم مخلوط شوند، هم می زنیم (هم زدن زیادی باعث تسمه شدن کیک مورد نظر می شود).
*مایه کیک را داخل قیف می ریزیم. داخل قالب مورد نظر را کاغذ روغنی انداخته و دیواره های آن را با مقداری خیلی کم روغن جامد چرب می کنیم (از قالب های مینی هم به همین صورت می توانید استفاده کنید.
* از مایه به میزان سه چهارم داخل قالب ریخته و آن ها را در فری که از قبل گرم شده، با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه قرار می دهیم.
* اجازه می دهیم بعد از پخت کامل خنک شود و سپس به سلیقه ی خود برش داده و روی آن را تزیین می کنیم.

🔴رسپي خانگي كيك پرتقال :👇👇👇

آرد………………….دو پیمانه

شکر………………..یک پیمانه

کره یا روغن مایع………صد گرم

نوشته های مشابه

تخم مرغ……………….سه عدد (یازرده 180گرم)

وانیل………….. ۱/۴ ق چ

رنده پوست پرتقال (یک پرتقال بزرگ)

آب پرتقال طبیعی…… دو سوم پیمانه

بکینگ پودر…… یک قاشق چ

طرز تهيه:

* تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن برقی می زنیم تا کاملا کشدار شود.
*سپس آب پرتقال (یک عدد پرتقال بزرگ) را داخل آن ریخته و مخلوط می کنیم.
* روغن مایع رو افزوده (به جای روغن مایع از کره ی آب شده هم می توانید استفاده کنید) در حدی که مخلوط شود، نیاز به همزدن زیاد ندارد.
* رنده ی پوست پرتقال را اضافه و همزن را خاموش می کنیم. سپس آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده را در دو مرحله به مایه اضافه می کنیم.
* در آخر فقط یک دور کوچولو همزن را برای مخلوط شدن مواد روشن کنید.
* کف قالب 20 یا 23 را کاغذ روغنی انداخته و دیواره های قالب را با مقوار کمی روغن جامد چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید.
* قالب را در فر 180 درجه سانتیگراد (از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید) و حدود 40 تا 45 دقیقه قرار دهید تا کیک آماده شود.
* این کیک بافت نرم و پوکی دارد.

0/5 (0 Reviews)

دکمه بازگشت به بالا