کیک پرتقال عارف

کیک پرتقال عارف
مواد لازم:
زرده تخم مرغ……………..1800 کیلوگرم
شكر…………………………….1500 کیلوگرم
آرد ……………………….1300کیلوگرم
شیر یا تکدانه پرتقال…….1100کیلوگرم
کره(مارگارین) آب شده………2 کیلوگرم
بکینگ پودر………………2 قاشق غ خ
اسانس پرتقال……………… مقداری
رنگ زرد………………… مقداری
طرز تهیه:
* ابتدا شکر و زرده ی تخم مرغ را داخل همزن ریخته و با دور بالا آن را مخلوط می کنیم تا پف کرده و بالا بیاید (مثل لطیفه).
* داخل ظرفی جداگانه شیر، کره ی آب شده، اسانس و رنگ زرد (زعفران غلیظ) را مخلوط کرده و سپس آن را به مایع بالا اضافه می کنیم.
* بعد از آن آرد و بکینگ پودری که قبلا باهم مخلوط و الک شده اند را اضافه می کنیم. فقط در حدی که مواد باهم مخلوط شوند، هم می زنیم (هم زدن زیادی باعث تسمه شدن کیک مورد نظر می شود).
*مایه کیک را داخل قیف می ریزیم. داخل قالب مورد نظر را کاغذ روغنی انداخته و دیواره های آن را با مقداری خیلی کم روغن جامد چرب می کنیم (از قالب های مینی هم به همین صورت می توانید استفاده کنید.
* از مایه به میزان سه چهارم داخل قالب ریخته و آن ها را در فری که از قبل گرم شده، با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه قرار می دهیم.
* اجازه می دهیم بعد از پخت کامل خنک شود و سپس به سلیقه ی خود برش داده و روی آن را تزیین می کنیم.
🔴رسپي خانگي كيك پرتقال :👇👇👇
آرد………………….دو پیمانه
شکر………………..یک پیمانه
کره یا روغن مایع………صد گرم
تخم مرغ……………….سه عدد (یازرده 180گرم)
وانیل………….. ۱/۴ ق چ
رنده پوست پرتقال (یک پرتقال بزرگ)
آب پرتقال طبیعی…… دو سوم پیمانه
بکینگ پودر…… یک قاشق چ
طرز تهيه:
* تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن برقی می زنیم تا کاملا کشدار شود.
*سپس آب پرتقال (یک عدد پرتقال بزرگ) را داخل آن ریخته و مخلوط می کنیم.
* روغن مایع رو افزوده (به جای روغن مایع از کره ی آب شده هم می توانید استفاده کنید) در حدی که مخلوط شود، نیاز به همزدن زیاد ندارد.
* رنده ی پوست پرتقال را اضافه و همزن را خاموش می کنیم. سپس آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده را در دو مرحله به مایه اضافه می کنیم.
* در آخر فقط یک دور کوچولو همزن را برای مخلوط شدن مواد روشن کنید.
* کف قالب 20 یا 23 را کاغذ روغنی انداخته و دیواره های قالب را با مقوار کمی روغن جامد چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید.
* قالب را در فر 180 درجه سانتیگراد (از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید) و حدود 40 تا 45 دقیقه قرار دهید تا کیک آماده شود.
* این کیک بافت نرم و پوکی دارد.